Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Eylül, 2008 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bedava Lig Tv maçlarını online izleyin Turkcell süperlig

İstanbul Ramazan Bayramı Namazı saati

İstanbul için ramazan bayramı saati 07:53

Doludizgin yıllar son bölüm izle 8.Bölüm online dizi seyret tekrarı

Doludizgin yıllar son bölümündeki final sahnesi gerçektende çok etkileciydi. Bekir le firedevs elinden geleni yapsalarda uçağı durdurmayı başardı barış..

Durmak yok yola devam Recep İvedik

Sin city 2 izle online indirmeden seyret

Tür : Gerilim / Aksiyon / Çizgi Roman Yönetmen : Frank Miller , Robert Rodriguez Senaryo : Frank Miller (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Robert Rodriguez Müzik : Robert Rodriguez Yapım : 2008, ABD Oyuncular Jesica Alba Devon Aoki (Miho) , Rosario Dawson (Gail) , Jaime King (Goldie/Wendy) , Brittany Murphy (Shellie) , Clive Owen (Dwight) , Mickey Rourke (Marv) Seyirciyi koltugunda uyuşturup, kendi içine oyuncuların önüne oturtuyor . Nadir filmlerde oyuncu seçimi mükemmel olarak ifade edilir…eşsiz biçimlendirilen kurgu iki elin parmaklarını gecmezken, böyle bir görüntüyle artık hafızanızın neresine kadar inip yerleşeçeyini tahmin edemezsiniz…kendi kendinize sorun acaba bunları yapabilecek bir film var mı? sordunuz bendende birşeyler yazmamı beklediyinizi hissetdim cevabını kendiniz bulmalısınız. iyi seyirler.

Strange Wilderness Filmini online izle

Strange Wilderness Oyuncular :Jake Abel Conservationist,Kevin Alejandro Hispanic Man,Krista Allen Krista,Joe Don Baker Bill Calhoun,Terrence Beasor Old Man Yonetmen: Fred Wolf Strange Wilderness Konusu: Vahsi yasam ile ilgili TV showlari gunden gune kan kaybeden 2 hayvansever Andes dagina Buyuk Ayagi(BigFoot) bulmaya giderler. Genel Bilgiler: Ulkesi : ABD, Dili: Ingilizce, Uyarilar: Filmde uyusturucu kullanilan sahneler, argo bir dil, ve sex ile ilgili yogun konusmalar, sakalar var. ABD ‘de bu film icin 17 yas altinin izlemesi yasaklanmıştır.

Pulse 2 Afterline Nabız 2 obur Dunya 2008 online seyret

Sinemalardan önce daha türkçe altyazısı çevirisi bile yapılmadan türkçe altyazı imkanıyla mototaksi de izleme ayrıcalığı Pulse 2 : Afterline | Nabız 2 : Öbür Dünya | 2008 | Dünya kablosuz internet aracılığyla hayaletlerin istilasıyla yeniden şekillenir. Teknoloji yok edilmiş durumdadır. Şehirlerde az sayıda kalan insanlar hayaletlerle karşılaşıp ruhlarını onlara kaptırmamak için herhangi bir teknolijik aracın olmadığı mülteci kamplarına gitmeye çalışırlar... Hayaletlerin çoğu yaptığı şeyleri tekrar yapmaya mahkum edilmiştir. (Örneğin bir adamın sürekli kendini asması gibi) Fakat bazı hayaletler vardır ki kendilerinin de ölü olduğunu bilmeden diğer hayaletlerden kaçıp dururlar... 1.BÖLÜM 2.BÖLÜM 3.BÖLÜM Nabız 3 izle

Snow Angels indirmeden film seyret izle

Snow Angels Yapım : 2007, ABD Gösterim: 7.3.2008 Tür : Dram Yönetmen : David Gordon Green Senaryo : David Gordon Green, Stewart O'nan (Kitap) Oyuncular : Kate Beckinsale, Sam Rockwell, Michael Angarano, Deborah Allen, Jeanetta Arnette Yapımcı : Dan Lindau, R. Paul Miller, Lisa Muskat, Cami Taylor Görüntü Yönetmeni : Tim Orr Müzik : Jeff McIlwain, David Wingo Süre : 1 saat, 46 dk. Türkçe alt yazı

Babylon 2008 online indirmeden film seyret

Tür : Bilim Kurgu / Aksiyon Yönetmen : Mathieu Kassovitz Senaryo : Wric Besnard, Maurice G. Dantec, Maurice G. Dantec Oyuncular : Jamel Debbouze, Charlotte Rampling, Gérard Depardieu, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Lambert Wilson, Jérôme Le Banner, Mélanie Thierry, David Belle, Chris Astoyan, Mark Strong, Joel Kirby, Gary Cowan, Abraham Belaga, Jan Unger, Radek Bruna, Souleymane Dicko Yapımcı : Mathieu Kassovitz, Alain Goldman Görüntü Yönetmeni : Thierry Arbogast Müzik : Atli Örvarsson Süre : 1 saat, 30 dk. Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008 Konu : Toorop, pek çok savaşta yer almış ve 21. yüzyılın başından beri dünyayı yerle bir eden savaşlardan sağ olarak kurtulmuştur. Doğu Avrupa’yı kontrol eden mafya, bu ücretli askere çok tehlikeli bir görev verir: Aurora isimli gizemli bir kadını Rusya’dan alıp New York’a götürme ve güçlü bir tarikata teslim etme görevir.. Megavideo İzle Tek Link Yahoo'dan izle

Boot Camp 2008 online indirmeden seyret izle

Boot Camp 2008 gerilim türü seven lerin kaçırmaması gereken oldukça başarılı bir film iyi seyirler.

Doludizgin yıllar 7.Bölüm tekrarı son bölüm dizi izle

Doludizgin yıllarda son bölümünü kaçıranlar için tekrarı yeniden mototakside. Link: Link: Link: Link: Link: Link: Link: Link:

Gece gündüz dizisi 12.bölüm tekrarını online izle

Kurtlar vadisinin tatile girdiği yaz sezonu başlayan gece gündüz dizisi büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor polisiye dizide her hafta olaylar bir birini kovalıyor. 12. Bölüm tekrarını izlemek için film izle linkine tıklayın.

Kurtlar vadisi pusu yeni bölüm sezon başlıyor

Kurtlar vadisi pusu yeni sezon nihayet bayramdan sonraki perşembee günü Show tv ekranlarına geri dönüyor. Yeni sezonun oldukça hareketli geçmesi bekleniyor. Son dönemde yaşanan ergenekon davasında yaşanan gelişmeler kurtlar vadisi pusuda ele alınacakmı merak konusu dizi yaşanan gelişmeleri sıcak takip yapıyor yeni dönemde Polat ile İskender arasında yaşanacak çatışmaları dört gözle bekliyoruz. Ardından dizinin sevilen karekteri Muro ise sinema filminini bitirme aşamasında umarız muro vadiden hemen gitmez.. Yeni sezon bölümlerini mototakside izleme imkanı bulacaksınız...

Korkunç bir film 4

3 yıl aradan sonra aramıza geri döndüler. Kahkalara boğularak izlediğimiz korkunç bir film serisi 4 . seri ile karşımızda. Belki de serinin en güzel filmiyle. İzlerken dudaklarımızı uçuklatan korku filmleri ile muhteşem bir şekilde dalga geçmiş olan 4. seride, özellikle Köy - Village ve Testere - Saw filmlerinin tiye alınmış halleri kesinlikle izlenesi.

Şantaj 2008 online seyret 18+ izle

Yönetmen: Marcel Langenegger Senaryo : Mark Bomback Müzik: Ramin Djawadi Görüntü yönetmeni: Ramin Djawadi Tür: Dram, Romantik Yapım: ABD 2008 108 dakika (Renkli) Dil: İngilizceDağıtıcı Firmalar: Warner Bros Marcel Langenegger’ın yönettiği ve Ewan McGregor, Hugh Jackman, Michelle Williams ile Maggie Q’nun oynadığı "Şantaj" bir adamın tuhaf ve erotik kendini keşfetme serüvenini konu alan psikolojik bir gerilim. Film aynı zamanda yönetmen Marcel Langenegger’ın ilk çalışması. Borsa simsarlarının kişisel hayatları çok kısıtlıdır. Onlar için “Liste” adında bir tür seks kulübü vardır ve cep telefonundan arayıp, dört kelime söylemeleri cinsel açıdan doyurucu bir gecenin başlangıcı olabilmektedir. Borsa simsarlarından Jonathan’ın, son derece çekici ve gizemli bir kadınla girdiği ilişki, onu hayal bile edemeyeceği bir ihanet ve cinayet dünyasının içine sokar.

ERKEK isi A Man’s Job online 18+ izle

Ödülleri: 2007 Moskova Uluslararası FF; Altın St. George, 2007 Marakeş Uluslararası FF; En İyi Erkek Oyuncu, 2007 Cinema Tout Ercan Film ve Televizyon Festivali; Reşet d’Or Cinéma Tout Ercan Ödülü, 2007 Münster FF; En İyi Film, 2007 Valencia Genç Sinemacılar FF; En İyi Uzun Film,2007 Moscow International FF; Golden St. George,2007 Marrakech International Film Festiva; Best Actor, 2007 International Film and Television Festival Cinema Tout Ecran; Reşet d’Or Cinéma Tout Ecran Award,2007 Filmfestival Münster; Best Film,2007 Cinema Jove, Valencia; Best Feature FilmKarısının ruhsal durumundan endişelenen Juha, işini kaybettiğini ondan gizlemeye karar verir . Günlerini uzaklardaki bir benzin istasyonunda, bu durumdan bir kurtuluş yolu bulmak için düşünerek geçirir. Birdenbire kendini çırılçıplak bir halde, hiç tanımadığı bir kadının saçını tararken bulur. Eski işinde iki günde kazandığı parayı şimdi iki saatte kazanmaktadır. Yaptığından masına ve gitgide daha çok yalan söylemek zorunda kalm

Swingers Es Degistirenler online seyret 18+ izle

Filmimiz Diana ve kocası Jullian ile onların eş değiştirirken yaşadıkları deneyimi anlatmaktadır. Diana'nın kendine güveni olmayan yapısına rağmen o ve kocası Julian bir başka çift ile cinsel bir deneyim yaşamaya karar verirler. İnternette çok deneyimli Alex ve Timno'nun karşılık verdiği bir ilan yayınlar.Diana biraz gergindir. Kendine aşırı güvenen ve aşırı derecede seksi Alex ile tanışınca gerilimi bir kat daha artar. Heyacan ile yanıp tutuşan Julian'ın tam aksine Timo ilgisiz görünmektedir. Ancak akşam olduğunda ve cinsel arayışlar su yüzüne çıktığında, Timo'nun en baştan beri çizdiği portredeki duyarsızlığın pekte gerçeği yansıtmadığı , diğer yandan Diana'nın gizli gücü ortaya çıkar.Hollandalı eş değiştirenler topluluğunca kaçırılmaması gereken bir film olarak adlandırılan "Swinger-Eş Değiştirenler, " Hollanda'da olduğu gibi Almanya ve Belçika basınından da olumlu eleştiriler aldı ..

İsyan Battle In Seattle filmini online seyret

Charlize Theron Yönetmen : Stuart TownsendBattle in Seattle “Charlize Theron” un başrolünde oynadığı ve “Martin Henderson” “Woody Harrelson” ve “Michelle Rodriguez” gibi isimlerin eşlik ettiği Aksiyon ve Dram ‘ı bir arada barındıran bir film. Büyük bir eylemci grup 1999 yılı “Dünya ticaret organizasyonunun” protesto etmek için “Seattle” da toplanır. Yaşanacak kargaşa ve kaos toplantıları durdurmakla kalmayacaktır..

it's a Free World online seyret 19 EYLÜL VİZYON

NETTE İLK IT'S A FREE WORLD Ken Loach, Özgürlük Rüzgârı'nın hemen ardından çektiği bu son dramıyla günümüz Londra'sına dönüyor ve kamerasını yeniden toplumsal konulara çeviriyor. İşte Özgür Dünya, yasadışı göçmen işçiler meselesini kurbanların değil, suçluların gözünden ele alıyor. İş yerinde gördüğü kötü muameleden bıkmış olan ve oğlunun geleceği için endişe eden Essexli genç kadın Angie, kendi işini kurmaya karar verir: Londra'da bir barın arka tarafında kurduğu ofiste göçmen işçilere iş bulacaktır. Angie başarı ve servet basamaklarını tırmanırken, dünyayı döndüren para illetiyle ne kadar ileri gidebildiğine tanık oluruz.

Gerçek Kurtlar Vadisi 32.Gün Mehmet Ali Ağca

Yakın tarihimize ışık tutan 32.gün 200 bölüm özel programını hazırlıyn Mehmet Ali Birant Mehmet Ağca röportajı ile ekranlarımızda. Kaçırmamız gereken bir röportaj belgesel

Banka İşi Online Seyet 2008 Bank jop

Roger Donaldson’un yönettiği ve Jason Statham, Saffron Burrows, Stephen Campbell Moore ile Daniel Mays’ın oynadığı "Banka İşi" ne, 35 seneden daha fazla bir süre önce Londra’da meydana gelen olağandışı gerçek bir olaydan esinlenildi. Eylül 1971’de, hırsızlar Londra’daki Baker Street’te bulunan bir bankanın kasasına tünel kazarak girdiler ve milyonlarca Sterlin değerinde nakit para ve mücevherin bulunduğu kasaları yağmaladılar. Çalınanların hiçbiri bulunamadı. K imse tutuklanmadı. Soygun sadece birkaç gün manşetlerde kaldı ve sonra Birleşik Krallık hükümetinin basına “D Uyarı”sı yaparak susturmasıyla ortadan kalktı. Bu film o kutularda neyin saklı olduğunu ortaya çıkarıyor. Hikaye, kraliyet ailesiyle bağlantıları olan cinayet, yolsuzluk ve seks skandalını kapsıyor. Bu, olaya karışan en masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye. Alternatif Link Megavideo için Divx Logosuna tıklayınız Türkçe Dublaj versyonu Megavideo sitesindedir.

La Zona Yasak Bölge online seyret dvd izle

La Zona -Yasak Bölge İMDB: 7,5 Yönetmen : Rodrigo Plá Senaryo : Rodrigo Plá, Laura Santullo Yapımcı : Alvaro Longoria Görüntü Yönetmeni : Emiliano Villanueva Müzik : Fernando Velázquez Süre : 1 saat, 37 dk. Gösterim Tarihi : 30 Mayıs 2008 Yapım : MeksikaTür : Dram IMDB : 7.5/10 (460 votes) Ödüller : 7 Ödül - 5 Ödül Adaylığı2007 Toronto Film Festivali: FIPRESCI ÖdülüVenedik Film Festivali: Venice Luigi de Laurentiis Ödülü OyuncularMaribel Verdu, Daniel Giménez Cacho, Alan Chávez, Daniel Tovar, Carlos Bardem, Marina De Tavira, Mario Zaragoza, Andrés Montiel Zengin bir grup insan, sefalet içindeki Mexico City'nin tam ortasında, yüksek duvarlarla çevrili ve ileri güvenlik sistemleriyle kuşatılmış lüks bir sitede, dış dünyadan izole bir hayat yaşamaktadır. Üç yoksul gencin bu özel bölgeye "sızmaları" ve hırsızlık yapmaları üzerine site yönetimi, yaşam tarzlarını korumak adına her yola başvurup kendi yasalarını vahşice uygulayacaktır. Hırsızlardan Miguel, sitenin düzenlediği i

Flawless-kusursuz 2008 demi more online seyret dvd

Quinn( Demi Moore) Corporation şirketinin başarılı yöneticilerinden biridir.Ancak iş kariyerinde çok büyük engellerle karşılaşmaktadır.hayal kırıklığına uğranyan Quinn bir gün şirketin hizmetlisi Hobbs(Michael Caine) tarafından sıradışı bir teklifle karşılaşır.Hobbs geceleri bekcilik yapan ve şirete işlerin nasıl yürüdüğünü bilmektedir.Quinn etkilemeyi başarır.Yıllardır planladığı soygun için artık yanlız değildir.

A l' interieur indirmeden izle seyret online2008

Tür : Korku / GerilimGösterim Tarihi : 25 Ocak 2008Yönetmen : Alexandre Bustillo , Julien MaurySenaryo : Alexandre BustilloGörüntü Yönetmeni : Laurent BarèsMüzik : François EudesYapım : 2007, FransaOyuncularBéatrice Dalle (Kadın) , Alysson Paradis (Sarah) , Nathalie Roussel (Louise) , François-Régis Marchasson (Jean-Pierre) , Jean-Baptiste Tabourin (Matthieu)Hamileliği sırasında geçirdiği trafik kazasında eşini yitiren Sarah, henüz kocasının yasını tutmaktadır. Doğumuna bir gün kala kendisini tanıyan gizemli bir kadın ansızın kapısında belirir. Sarah’dan ne istediği belirsiz olan bu kadının ortaya çıkmasıyla kâbus dolu anlar başlar. Bu, içerde ağır darbelere yol açacaktır . NOT. FİLM AŞIRI DERECE KAN VE VAHŞET İÇERMEKTEDİR.TESTEREYİ İZLEYENLER BU FİLMLER KARIŞTIRMASINLAR.TESTERE MESUM KALIYOR BU FİLMİN YANINDA BİRAZ...

Hasta Hemşireler Sick Nurses online dvd seyret

..

Gray Matters Erkekkardeş online seyret full dvd izle

FİLM HAKKINDA AÇIKLAMA : gray abisi ile birlikte kalan çok hoş bir bayandır. reklam ajansında başarılıdır. doktor abisi de ona sahip çıkmaktadır. çevre ise normal(! ne demek se!) birer aile kurup topluma karışmalarını bekleyince birbirlerine eş bulmakta yardım ederler. Grayin tanıştığı bayan abisi için çok iyi bir seçimdir. öyleki yıldırım hızı ile gelişen olaylarla çift evlilik planı bile yapar. düğünden hemen önce sarhoşken gelinle öpüşmek onu kendisi ile muhasebeye sokar. artık kendini kabul, barışma,out olma gibi pek çok gelişme Grayi de içine alacaktır. Director: Sue KramerWriter (WGA): Sue Kramer (written by)Release Date: 13 July 2007 (Spain)Genre: Comedy RomanceTagline: Bir Erkekkardeş, bir kızkardeş Ve ikisininde Rüyalarındaki Kız.

My Sassy Girl Kaçık Sevgilim 2008 online film seyret

Yapım : 2008, ABD Tür : Dram / Komedi / Romantik Yönetmen : Yann Samuell Senaryo : Ho-sik Kim (Kitap), Victor Levin Oyuncular : Jesse Bradford, Jay Patterson,Elisha Cuthbert, Joanna Gleason, William AbadieYapımcı : Paul Brooks, Guy Oseary, Mark Morgan, Jay Polstein Görüntü Yönetmeni : Eric Schmidt Müzik : David KitaySüre : 1 saat, 32 dk.

Abdest Alma Makinasi Çiktı sonunda Yeni icat

Ben düşünmüştüm dediğinizi duyar gibiyim araplarda para tonla olunca adamlar ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Ne komik değilmi makinaya sokuyorsunuz yüzünüzü kolunuzu ayağınızı 30 saniyede abdestiniz tamamdır. Makina bir de dua okusa yerinize abdest alırken tam olurmuş. Abdest alma makinası şimdilik havaalanlarında kullanımı sunulmuş ne kadar hijyenik olur oda merak konusu doğrusu. Farkındamısınız giderek tembelleşiyoruz. İlerleyen yıllarda namaz kılma makinası çıkarşa hiç şaşırmayın derim. Makinanın içine gireceksiniz size namaz kıldıracak oturup kaldıracak... Haberin devamı ve diğer fotograflar için linke tıklayın.. Müslüman olup da dinin emirlerini yerine getirmek isteyenlerin çok zaman karşılaştıkları problemlerden biri de evden uzak mekanlarda abdest almaktır. Her ne kadar "yüzde 99'u müslüman" olan bir toplumda yaşıyor olsak da, abdest almak için yerlerin hazırlandığını cami ve mescitler harici görmek çok zordur. Müslüman nüfusu çok olan diğer ülkelerde de durum böy

Youtube girmek tekrar yasaklandi

İnternet arama motoru Google'ın video paylaşım sitesi Youtube, terörist eğitim videolarının gösterimini tamamen yasakladı. ABD'nin Connecticut eyaletinin Senatörü Joseph Lieberman'ın başvurusunu değerlendiren Google yetkilileri, terörizm ve teröristlerin reklamını yapan video görüntülerinin Youtube video paylaşım sitesinden kaldırıldığını bildirdi.Google'ın kararını destekleyenler, yasaklamanın El Kaide terör örgütünün internet ortamındaki propaganda ve eğitim faaliyetlerini azaltacağına dikkat çekiyor.Amerikan Federal Soruşturma Bürosu FBI'ın sözcüsü Richard Koko, terörist eğitim videolarının internet ortamında daha az yer almasının iyi bir haber olduğunu, ancak dünyadaki farklı internet sitelerinde gösterilen bazı cihat videolarının soruşturma ve istihbarat değeri taşıdığını, bu tip videoları yakından takip ettiklerini söyledi. Youtube'da terörist eğitimi videolarının yanı sıra insanları şiddet eylemleri için kışkırtan, nasıl bomba yapılacağını ve

Doludizgin Yillar dizisi 6.Bölüm tekrari online izle atv

Doludizgin yıllar 5.bölüm dizisi online izle atv seyret

Atv de yayınlanan doludizgin yıllar dizisinin kaçıranlar için 5.bölümünün tekrarı.

Gece gündüz dizisi 11.bölüm tekrarını izle son bölüm

Kanal D'de yayınlanan gece gündüz dizisinin kaçıranlar için 11.bölümünün tekrarı nı izlemek için tıklayınız

Gece gündüz dizisi 10.bölüm tekrarını izle son bölüm

Kanal D'de yayınlanan gece gündüz dizinin izlemeyi kaçıranlar için 10 bölümün tekrarı mototaksi de Link:

The Flock Filmini online izle Richard Gare dvd izle

Tür : Gerilim / Suç Yönetmen : Wai-keung Lau Senaryo : Hans Bauer, Craig Mitchell Oyuncular : Richard Gere , Claire Danes, Ray Wise, Matt Schulze, Kadee Strickland, Avril Lavigne, French Stewart, Russell Sams, Ed Ackerman, Carmen Serano, Susan Conklin, Paul Scallan, Debrianna Mansini, Dwayne L. Barnes, Kristina Sisco Yapımcı : Wai-keung Lau, Jenette Kahn Görüntü Yönetmeni : Enrique Chediak Müzik : Guy Farley Süre : 1 saat, 45 dk. Gösterim Tarihi : 14 Mart 2008 Konu : Yıllarca cinsel suç işleyenleri yakalamaya çalışmakla ruhunda derin yaralar açılmış paranoyak ajan (Richard Gere), bir yandan ajandasındaki suçlulardan biri tarafından kaçırıldığına emin olduğu bir kızı bulmaya çalışırken, bir yandan da kendi iç dünyasına karşı savaş vermektedir. Gere’ın yanında çaylak olarak çalışmakta olan Claire Danes, bir yandan işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmeye, bir yandan da üstü olan ajanı kanunun ve tabi ki aklı selimliğin yanında tutmaya çalışmaktadır. Dvd Kalitesinde izle