Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Mayıs, 2009 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Sıcak Ten izle

Tür : Erotik Yönetmen : Aurelio Grimaldi Oyuncular : Giulio Base, Alba Parietti, Lorenzo Majnoni, Miki Manojlovic, Rosa Andrea Pianeta Senaryo: Aurelio Grimaldi Görüntü Yönetmeni: Romano Albani Gösterim Tarihi: 09 Haziran 2006 Süre: 1 saat 26 dk Konusu : Sanki konusunu yazsam kimse okuyacak :)

Queen of the Damned izle

Tür : Korku Yönetmen : Michael Rymer Senaryo : Scott Abbott , Michael Petroni , Anne Rice Görüntü Yönetmeni : Ian Baker Oyuncular: Stuart Townsend , Marguerite Moreau , Aaliyah , Vincent Pérez, Paul McGann Müzik : Richard Gibbs , Jonathan H. Davis Yapım : 2002, ABD , 101 dk. Konusu: Efsanevi vampir Lestat (Stuart Townsend), yüzlerce yıllık uykusundan uyanır ve yeniden dünyaya dönmeye karar verir. İnsanları etkileyebilmek için günümüz dünyasında ilah kabul edilen bir rock yıldızı olur. Lestat'ın müziği insanları peşinden sürüklerken, buzullardaki mezarında dünyayı ele geçireceği zamanı bekleyen vampirler kraliçesi Akasha (Aaliyah) bekleyişinin bittiğine karar verir. Bu planında Lestat'ı da kullanmayı düşünmektedir.En güçlü vampir olan Kraliçe Akasha'nın dünyayı cehenneme çevirme planı durdurulabilecek midir ? Matrix 2 ve 3'te oynaması planlanan Amerikalı Rap yıldızı Aaliyah, bu filmin çekimlerinden hemen sonra geçirdiği bir uçak kazasında yaşamını yitirmişti.

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar izle

Tür : Komedi, Romantik Yönetmen : Ken Kwapis Senaryo : Marc Silverstein, Abby Kohn Oyuncular : Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Jennifer Aniston, Ben Affleck Yapımcı : Drew Barrymore, Michael Beugg, Nancy Juvonen Görüntü Yönetmeni : John Bailey Müzik : Cliff Eidelman Gösterim Tarihi: 24 Nisan 2009 Süre: 2 saat 10 dk Konusu : Greg Behrendt ve Liz Tuccillo’nun çok satan kitabına dayanan film, 20’li 30’lu yaşlarında Baltimore’lu bir grup insanı konu alıyor. Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya bir yandan da “istisna yoktur” kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar. Editör Yorumu : filmin ilk birkaç dakikasında biraz panik oldum "Eyvah! kaçalım bizi çözmüşler" diyecektim. Filmin sonuna gelince rahatladım hala sır olmaya devam ettiğimize sevindim. Günümüzde malum çizgi romanlardan beyazperdeye aktarılan filmlerin ve animasyonların bollu

Neden Film izleyemiyoruz Herkez Okusun

Değerli Mototaksi izliyicileri yaklaşık olarak 5 senedir sizlere daha iyi sinema filmleri sunabilmek için her hafta düzenli olarak filmler eklemekteyim. Bu güne kadar on binlerce teşekkür mailinin yanı sıra binlerce de hakaret ve tehdit mailleri aldım. Gelen tehdit maillerine gülüp geçtim. Fakat enson 3 gün önce gelen bir maili sizinle paylaşmak istiyorum. Question Answer IP no : 78.163.102.171 Date Time :2009-05-26 09:56:10 İsim: seyit E-posta: seyitvekerem@hotmail.com Telefon: Konu seçiniz : Şikayet Mesajınız : Başbakanlığın bu gibi işlerle iliglenen bir çok erotik siteyi kapatan sitesine sizi şikayet ettim neye ettiğimide yazmıyorumki o videodan dolayı kapatılasınız. Yorumsuz yayınlıyorum yorumu siz değerli izliyicelerimize bırakıyorum.

Love Takes Wing izle

Tür : Dram Romantik , Western Yönetmen : Lou Diamond Phillips Senaryo : Rachel Stuhler, Janette Oke Oyuncular: Annalise Basso, John Bishop, Jordan Bridges, Erin Cottrell, Haylie Duff, Patrick Duffy, Andy Scott Haris, Sarah Jones, Cloris Leachman, Lou Diamond Phillips, Mary-Jessica Pitts, Kevin Scott Richardson, Bonnie Root Görüntü Yönetmeni: Dane Peterson Müzik: Terry Plumeri Yapım: 2009 Gösterim Tarihi: 4 Haziran 2009 Süre: 1 saat 28 dk Konu : 2009 yılında çekilen ve Haziran ayında gösterime girecek olan Love Takes Wing tutkulu bir aşk hikayesini ve yaşanan çekişmeleri konu alıyor. Western türünden hoşlananlar için kaçırılmaması gereken bir baş yapıt. İzlemek için tıklayınız.

Ozgun Biz ayrıldık izle Son klibi

Özgün'ün herkezi derinden etkileyen şarkısı Biz ayrıldık mutlaka dinleyin. Sohbet odalarımızda mod olan Mfb arkadaşımızın tavsiyesi üzerine eklenmiştir. Dinledim hakikaten çok etkileyici yada bana öyle geldi neyse sizlerde dinleyip yorumlarınızı yazarsanız gerçek anlaşılır sanırım.

Kirpi izle Kirpi Filmini internetten seyret Mazhar Alanson

Tür : Komedi Yönetmen : Erdal Murat Aktaş Senaryo : Sulhi Dölek, Sulhi Dölek , Atay Sözer Oyuncular : Güven Kıraç, Mazhar Alanson , Caner Özyurtlu, Halil Kumova, Bahar Akça, Emrah Elçiboğa, Zihni Göktay, Ferdi Akarnur, Murat Serezli, Zuhal Yalçın, Zuhal Topal, İrem Altuğ, Kubilay Penbeklioğlu, Erman Burmalı, Birsen Dürülü, İsmail İncekara, Hilal Uysun Yapımcı : Erdal Murat Aktaş, Atay Sözer Görüntü Yönetmeni : Alper Derli Müzik : Orhan şalliel Gösterim Tarihi : 30 Ocak 2009 Süre : 1 saat, 37 dk. Konu : Kirpi filmi kitaptan senaryolaştırılarak intikam soğuk yenen bir yemektir temasını işliyor. kirpi filminin konusu birbirinden sürekli intikam almaya çalışan iki arkadaşın, her defasında intikam dozajını arttırması ve sonunda sadece birbirlerini etkilemekten öteye çevrelerindeki ve daha da ötesini etkileyen bir karmaşa dönmesini anlatıyor. intikam duygusunun insanın başına neler getirebileceğini espirili bir şekilde anlatan film baya bir ilgi çekeceğe benziyor mazhar alanson ve güven

Vaat Edilen Cennet izle Paradise Now

Tür: Dram , Suç Yönetmen: Hany Abu-assad Oyuncular: Hiam Abbass, Ali Suliman, Lubna Azabal, Amer Hlehel, Kais Nashif, Ashraf Barhom, Mohammad Bustami Görüntü Yönetmeni: Antoine Héberlé Senaryo: Hany Abu-assad Yapımcı: Bero Beyer Muzik: Jina Sumedi Süre : 1 saat, 30 dk. Gösterim Tarihi: 14 Ekim 2005 Konusu : Çocukluk arkadaşı olan genç Filistinli Khaled ve Said Tel Aviv’de gerçekleştirilecek bir saldırıda intihar bombacısı olarak görevlendirilirler. Aileleriyle, vedalaşmadan, son bir gece geçirdikten sonra, vücutlarına bağlı bombalarla sınıra götürülürler. Ama operasyon planlandığı gibi gitmez ve birbirlerinin izin kaybederler. Artık tek başlarına kaderleriyle yüzleşmeleri gerekmektedir. Nablus’ta çekilen film, umutsuz durumlarda yaşayan insanların sıradan günlerini derin bir içtenlikle anlatıyor. İşgale karşı çıkmanın yollarını arıyor ama can almaya asla göz yummuyor. İzlemek için tıklayınız.

Aşkın Peşinde izle Elegy

Tür : Dram Yönetmen: Isabel Coixet Senaryo: Nicholas Meyer, Philip Roth Oyuncular : Penelope Cruz, Patricia Clarkson, Michelle Harrison, Chelah Horsdal, Deborah Harry, Antonio Cupo, Sonja Bennett Yapımcı: Gary Lucchesi, Andre Lamal, Tom Rosenberg Görüntü Yönetmeni: Jean-claude Larrieu Müzik: Isabel Coixet Süre: 1 saat 48 dk Konusu : Sarah Polley ve Tim Robbins’in rol aldığı, dört Goya birden kazanan The Secret Life of Words ile tanınan İspanyol yönetmen Isabel Coixet, Aşkın Peşinde’de Milan Kundera’nın “modern erotizmin büyük tarihçisi” olarak tanımladığı Amerikalı yazar Philip Roth’un Türkçeye de çevrilen The Dying Animal (Ölen Hayvan) adlı kısa romanını beyazperdeye taşıyor. Bir başka Roth uyarlaması olan The Human Stain’i de filmografisinde bulunduran Nicholas Mayer’in senaryosuna imza attığı film, bir öğrencisiyle ilişkiye giren profesör David Kepesh’in hikâyesi üzerinden şehvet ve ölümlülük arasındaki bağı irdeliyor. İzlemek için tıklayınız.

Fay Grim izle

Tür : Aksiyon, Macera Yönetmen : Hal Hartley Oyuncular : Parker Posey, Liam Aiken, Chuck Montgomery, D.j. Mendel, Jasmin Tabatabai Senaryo : Hal Hartley Yapımcı: Hal Hartley, Martin Hagemann, Mike S. Ryan, Jason Kliot, Joana Vicente Görüntü Yönetmeni: Sarah Cawley Müzik: Hal Hartley Süre: 1 saat 58 dk Konusu : Fay Grim , oğlu Ned’i (Aiken) tek başına yetiştirmeye çalışan güçlü bir kadındır. Oğlunun, ortadan kaybolan babası Henry gibi olmamasına, ona benzememesine gayret etmektedir. FBI, Henry’nin “İtiraflar” adlı kitabının çeşitli hükümetlerin özel ve gizli sırlarını ifşa eden siyasi bir itirafname olduğunu açıklar. Fay Grim, bu iddiadan sonra yollara düşer. Amacı, Henry’nin bu ünlü kitabını ele geçirmektir. Ancak kendini türlü entrikaların ve tehlikeli bir oyunun içinde bulacaktır. İzlemek için tıklayınız.

Tortured izle

Tür : Aksiyon Gerilim, Suç Yönetmen : Nolan Lebovitz Senaryo : Nolan Lebovitz Yapımcı: Adam M. Lebovitz, Kirk Shaw, Mary L. Aloe Oyuncular : Emmanuelle Chriqui, Laurence Fishburne, Jon Cryer, Cole Hauser, James Cromwell Görüntü Yönetmeni: Steven Bernstein Müzik: Nathan Barr Özet : Sıkı film. Şaşkınlık yaratacak bir finalle bitiyor. Bana Testere 1 'in finalini anımsattı sonu. Filmin başları biraz karışık gelse de, ilerledikçe şaşırarak izleniyor. Tavsiye ederim . izlemek için tıklayınız.

Fermats Room izle Kapan

Tür : Gerilim, Gizem, Korku Yönetmen : Rodrigo Sopeña, Luis Piedrahita Senaryo : Rodrigo Sopeña, Luis Piedrahita Oyuncular :Lluís Homar, Federico Luppi, Alejo Sauras, Elena Ballesteros, Santi Millán Yapımcı : Manuel Monzón Fueyo, José María Irisarri, Adolfo Blanco, César Benítez, Manuel Monzón Görüntü Yönetmeni : Miguel Ángel Amoedo, Miguel Amoedo Müzik : Federico Jusid Gösterim Tarihi : 11 Nisan 2008 Süre : 1 saat 30 dk Konu : Bu türlerin babası sayılan "Cube" bu türler arasında vazgecilmez bir numaraydı. Halada öyledir.Film yapısal olarak çok hoşuma gitti. Kurgusu fena değil. Senaryo daha iyi olabilirdi. Oyunculuklar ise vasatın biraz üstünde. Belki Hollywood yapımı bir film olsaydı ve daha basarılı bir casting secimi olsaydı daha basarılı olabilirdi.Yinede izlenebilirliği olan bir film. İkinci dereceden tavsiyedir. Ama elinizin altında "Cube" varsa bence bu filmin yanına bile yanasmayın. İzlemek için tıklayınız.

Feel the Noise izle Türkçe Dublaj Filmler

Tür : Dram, Müzikal Yönetmen : Alejandro Chomski Senaryo : Albert Leon Oyuncular : Omarion Grandberry, Giancarlo Esposito, Melonie Diaz, Rosa Arredondo, Charles Duckworth Yapımcı : Sofia Sondervan, Simon Fields Görüntü Yönetmeni : Zoran Popovic Müzik : Andrés Levin Süre : 1 saat 26 dk Konusu : rlemli rapçi Rob babasının yanında yeni bir hayata başlar. Yeni evi olan Reggaeton’ta üvey kardeşi ile birlikte müzik çalışmaya başlar, artık yıldız olma yoluna çıkmıştır. Gruplarına bir de dansçı alan ikili, hem başarıyı yakalar; hem de hayatla ilgili bazı önemli desler alırlar.Latin müziği ve reggae katkılı bir gençlik filmi. . İzlemek için tıklayınız.

Kaçıklar Üniversitesi izle Van Wilder

Tür : Komedi, Romantik Yönetmen : Walt Becker Senaryo : David Wagner, Brent Goldberg Oyuncular : Ryan Reynolds, Kal Penn,Tara Reid, Paul Gleason, Curtis Armstrong, Tim Matheson, Chris Owen, Kim Smith, Alex Burns, Erik Estrada Yapımcı : Robert L. Levy, Peter Abrams Görüntü Yönetmeni : James R. Bagdonas Müzik : David Lawrence Süre : 1 saat 32 dk Editör Yorumu : Kesinlikle izlenebilecek filmlerden biri. tabi bazılarıda beğenmeyecek bu kişilere saygı göstermek lazım. Filme dönersek başından sonuna kadar sürekli bi tebessüm halinde izledim filmi ama bazı yerleri vardıki filmi durdurup kahkahalara boğuldum sonra başa alıp bidaha izledim şukadarını söyleyebilirim sadece o anlar için bile izlenebilir olduğunu düşünüyorum. Her filmden bi anafikir, kendinize alşınacak bir ders arıyorsanız bu filmi izlemeyin derim bazı filmler sadece eğlence amaçlıdır bu filmde onlardan biri ve evet Ryan harika oynamış bu adamın her filmi izlemeye başladım sanırım filmografisinden bulabildiğim her filmi izlice

Haberciler izle The Messengers

Tür : Korku Gerilim Yönetmen : Danny Pang, Oxide Pang Chun Senaryo : Todd Farmer, Mark Wheaton Oyuncular : Dylan McDermott, Kristen Stewart, Penelope Ann Miller, John Corbett Yapımcı:Sam Raimi, Rhonda Baker, Joseph Drake, Robert G. Tapert, Jim Miller, J.r. Young, Jason Shuman, William Sherak, Andrew Pfeffer, Kelli Konop, Nathan Kahane, Lou Arkoff Görüntü Yönetmeni: David Geddes Müzik: Joseph Lo Duca Gösterim Tarihi: 13 Nisan 2007 Süre: 1 saat 24 dk Konusu : Korku-gerilim türündeki filmde, yeni bir hayata başlamak için terk edilmiş bir çiftlik evine taşınan bir ailenin, çok geçmeden evde garip şeylerin olmaya başlamasıyla yaşadıkları gerilim dolu anlar izleyiciye sunuluyor. Pang Biraderlerin Amerika’da çektikleri ilk film olma özelliği taşıyan filmin yapımcılığını Grudge ve Boogeyman filmleriyle dünyada büyük box office başarısı yakalamış olan Sam Raimi üstleniyor. İzlemek için tıklayınız.

Türkan Saylan Toprağa Verildi Fethullah Hoca Kına yaksın

Hayatını bilime ve eğitime adamış çağdaş Türk kadını Profosör Türkan Saylan dün yüzbinlerce insan tarafından toprağa verildi. Cenazede konuşan eski Beyoğlu Müftüsünün sözleri adeta ders gibiydi. Türkiye'ye bu kadar yararı faydası dokunan yüce insan için cenazesinde Hükümetten hiç bir kimse yoktu. Bundan bir ay önce Ergenekon davası kapsamında evi aranmış darbecilikle suçlanmıştı. O günlerde Türkan Saylan için Manşet atan zaman gazetesi ölümünü arkasayfalarda duyurdu. O günlerde türbana karşı çıktı hastalığından dolayı saçları döküldüğü için başını örtüyor diye manşet atan yandaş başın zaman gazetesi o günlerde hocaya bel altı vurmayı sürdürdü. Bu nasıl iştir insanın aklı ermiyor 33 bin öğrenciye burs ver misyoner darbeci olarak suçlan yazıklar olsun. Fethullah Gülen Belgeselini izlemek için tıklayınız. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Prof.Dr. Türkan Saylan'ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı gasilhanesinden alındı. Ailesi ve dernek yö

Memleketten Kolbastı Manzaraları

Trabzon'dan çıkan kolbastı aldı başını gidiyor ülkenin dört bir yanına yayıldı öyleki Üniversitelerden sonra ameliyathaneye girdi. Ameliyathanede kolbastı oynayan 2 anestesi uzmanı hakkında Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı. Banka reklamlarına bile gir kolbastı HSCB bankasının Advantage Kredi kartı reklamında aşağıda bankanın reklamını izleyebilirsiniz. Kolbastı en son olarak ise 19 Mayıs Kutlamaları sırasında devletin Zirvesinin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Genel Kurmay Başkanı İlker Bağbuğ ve bütün bakanların yer aldığı kutlamalarda kolbastı oynanması protokoldeki gergin havayı biranda yumuşattı. Sanki yıllardır gizli kalmış gibi bir anda çıktı bu kolbastı oysaki 200 yıllık tarihi olduğundan bahsediliyor. Yaşanan ekonomik krizde biraz kolbastı oynamamıza vesile oldu belkide sizler için hazırladığım kolbastı videoları yorumlarınızı bekliyorum. HSCB Advantage Kredi kartı Reklamı Recep İvedik Kolbastısı Yusuf Güney Kolbastısı Kızların Kolbastı Show

FanBoys izle

Tür : Komedi, Macera, Suç Yönetmen : Kyle Newman Senaryo : Ernest Cline, Dan Pulick Oyuncular : Kristen Bell, Danny Trejo, Seth Rogen, Christopher McDonald, Chris Marquette Yapımcı: Kevin Spacey, Evan Astrowsky, Dana Brunetti, Matthew Perniciaro Görüntü Yönetmeni: Lukas Ettlin Müzik: Mark Mothersbaugh Gösterim Tarihi : 22.12.2008 Süre: 1 saat 30 dk Özet : İşte Star Wars (Yıldız Savaşları) hayranları için harika bir komedi filmi. Film, Star Wars hayranı bir grup gencin serinin 1999 yılında gösterime giren “Star Wars Episode I: The Phantom Menace” (Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike) adlı I. bölümünü henüz sinemalara gelmeden önce izlemek üzere George Lucas‘ın Skywalker Çiftliği‘ne gitmek ve filmin orada bulunan kopyasını çalmak üzere plan yapmasını ve bu uğurdaki maceralı yolculuklarını konu alıyor. İçerisinde Star Wars ile ilgili sayısız referansın yer alacağını umduğumuz film fragmana bakılırsa oldukça eğlenceli olacağa benziyor. İzlemek için tıklayınız.

Şeytanın Pabucu izle Fatih Ürek Aysun Kayacı

Tür : Komedi Yönetmen : Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu Senaryo : Turgut Yasalar, Hilal Bakkaloğlu, Aslı Doğan Oyuncular : Aysun Kayac ı, Yılmaz Gruda, Hüseyin Avni Danyal , Barış Falay, Nevin Efe, Fatih Ürek , Sabriye Sürel Yapımcı : Banu Akdeniz Görüntü Yönetmeni : Gökhan Atılmış Müzik : Bora Ebeoğlu, Cengiz Onural Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2008 Süre : 1 saat, 30 dk. Konu : FilmFatih Ürek'in filmi olarak lanse edilmiş ve konu olarak akla gelmez şeytanlar yapan bir adam portresi canlandırılmaya çalışılmıştır. Filmi izleyenlere sorarsanız şayet bir çoğu beklentilerini bulamadıklarından şikayetçi bi zamanlar annesi ölen bir adam annesinin kılığına girip bankadan annesinin emekli maaşını çekmesi haberini filme taşımışlar, geçen gün televizyonda annesinin maaşını çeken adamı gösteriyolardı mahkemeye vereceğim bunları benden izin bile olmadılar diyordu ne komik. Şetanın pabucu filmi vizyona gimesinin hemen ardından her hafta filmi izleyen bir izliyeciye çekilişle sıfır bir

Chandni Chowk to China izle 2009

Tür : Komedi Yönetmen : Nikhil Advani Oyuncular : Akshay Kumar, Mithun Chakraborty, Roger Yuan, Chia Hui Liu, Deepika Padukone Senaryo : Shridhar Raghavan Yapımcı: Mukesh Talreja, Rohan Sippy, Ramesh Sippy, Nikhil Advani Görüntü Yönetmeni : Himman Dhamija Müzik : Shankar Mahadevan, Loy Mendonsa, Ehsaan Noorani Gösterim Tarihi : 12.06.2009 Süre : 92 dakika Özet : Hindistan film endüstrisi okadar ilerledi ki Çinliler ile bile daga geçen komedi filmi çekmeye başladılar. Boliwood filmlerinden hoşlananlar için 2009 yapım bir film . İzlemek için tıklayınız.

Playboy Tv izle Playboytv filmleri Seyret

2009'a anket oylamasının sonucu çıkan istek filmlerimizle devam ediyoruz.Sizlerden çok yoğun istek alan Playboy Tv filmleri ve playboy Tavşan kızlarının oynadığı mükemmelbir yapım. Arkadaşlar baştan uyarayım bu filmler ingilizcedir. Cine 5'in yayın hayatına son vermesinin ardından bir süreliğine yok olan kanal Dijitürk ün kurulmasıyla birlikte tekrardan türk izleyicisiyle bütünleşti . Eskiden ben askerdeyken Askeriyede Cine5 beleş olduğundan dolayı gece 1-3 nöbetllerinden dönünde doğru televizyon başında yer alıyordum. Askerken aynen Recep İvedik in dediği gibi bunlar insan ise ben hayvanım diyordum ey gidi günler mazide kaldı. Bir ara Show tv ekranlarından yayınlanan Kırmızı noktalı film kuşağı Emanuel gibi bir nesil Emanuel ile büyüdü Eskiden internet minternet yoktu tabi cep telefonu dahi yoktu siz yeni nesil ne kadar şanslısınız bir düşünün herşey elinizin altında eskiden Bulvar Gazetesini alabilmek için ta 3 Mahalle ötedeki bakkala giderdik. Ne gazeteydi Bulvar arkadaşla

Harold and Kumar izle Go To White Castle

Tür : Komedi, Macera Yönetmen : Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz Senaryo : Hayden Schlossberg, Jon Hurwitz Oyuncular : Kal Penn, Roger Bart, John Cho, Richard Christy Yapımcı : Nathan Kahane, Greg Shapiro Görüntü Yönetmeni : Daryn Okada Müzik : George S. Clinton Süre : 1 saat 30 dk Özet : Muhteşem bir film arkadaşlar mutlaka izleyin. Amerikada yaşayan hintli ve koreli iki gencin başından geçen komik olayların işlendiği amerikanın 11 eylül sonrası korkularını ve ayrımcılığını eleştiren müthiş bir film. Üstelik Türkçe Dublaj . İzlemek için tıklayınız.

Rahatsız izle Disturbed

Tür : Korku Yönetmen : Brian Mclaughlin, Randy Aldridge Oyuncular : Melissa Deverian, Alex Aldridge Peyten Aldridge Randy Aldridge Gary Slayton Lisa Caldwell Senaryo : Casey Stouffer, Randy Aldridge, Melissa Deverian Yapımcı: Cindy Aldridge, Randy Aldridge Görüntü Yönetmeni: Michael Murray, Casey Stouffer Gösterim Tarihi: 07 Nisan 2009 Süre : 1 saat 24 dk Konusu : Bir katil hapisten kaçar ve aklında sadece bir düşünce var. Fontain ailesinden intikamını almak için zaman kaybetmeden vahşice planlar yapmaya sonrada uygulamaya başlar sıkı korku filmi sevenlerin kaçırmaması gereken bir film. İzlemek için tıklayınız.

Pudra Mavisi izle Powder Blue

Tür: Dram, Erotik Yönetmen: Timothy Linh Bui Senaryo: Stephane Gauger, Timothy Linh Bui Oyuncular : Jessica Biel, Eddie Redmayne, Forest Whitaker, Ray Liotta, Lisa Kudrow Yapımcı: Forest Whitaker, Tracee Stanley, Bobby Schwartz, Ross M. Dinerstein Görüntü Yönetmeni: Jonathan Sela Müzik: Didier Rachou Gösterim Tarihi : 22 Haziran 2009 Süre: 1 saat 48 dk Özet : Bence sıradan bir filmdi, izlemeseniz pek bir şey kaybetmezsiniz.Ben Jessica biel hayranı olduğum için izledim... Jesica biel'in çıplak vücudunu ve striptizini merak eden varsa bu film tam onlara göre. Timothy Lihn Bui'nin hem yazıp hem yönettiği bu film bir Noel gecesinde bir suç örgütü ile bir aşk hikayesinin kesişmesini konu alıyor. Patrick Swayze, Ray Liotta, Chris Christophersson, ve Biel'in etrafında dönen bu öykü, bir rahip, hapisten yeni çıkmış biri ve bir striptizciyle oldukça heyecan verici kurgu vaat ediyor. İzlemek için tıklayınız.

Obama Gerçeği The Obama Deception

Kısa bir süre önce Amerikan Başkanı Hüseyin Barak Obama ülkemize gelip gülücükler dahıtıp gitti. Türkiye'de yükselen amerikan alrytahlarını bir süreliğine dindirdi desek yalan olmaz. Amerikalıların Türkler için söylediği çok güzel bir laf var Türkler çabuk unutur. Bu belgeseli izleyerek Amerikan Politakalarına gerçeklerine şahit olacaksınız. Unutmayın Amerikada Başkanlar değişir politakalar değişmez yıllar önceden çizilmiştir. Tam buna uygun bir söz var Restoranda Garsonlar değişir ama yemekler değişmez. 1962′deki Kennedy suikastinden beri ABD’yi, dünyanın para trafiğini yöneten küresel güçler ve finans kurumlarının maşası olan başkanlar yönetiyor. Bunlardan sonuncusu ve en tehlikelisi(!) ise Barrack Obama. Büyük medya propagandası ile yıkıntıların üzerine bir kurtarıcı gibi sunulan Obama, imaj ilüzyonunundan ibaret bir figürden öte değil. Mezun olduğundan itibaren ona ilk işi veren yahudi para babaları tarafından yetiştirilip yönlendirilen Obama, gelecekteki ABD’yi federal bir d

Last Chance Harvey izle

Tür: Dram Romantik Yönetmen: Joel Hopkins Senaryo: Joel Hopkins Oyuncular : Dustin Hoffman, Emma Thompson , Kathy Baker, Eileen Atkins, Daniel Lapaine Yapımcı: Guy Tannahill, Jawal Nga, Tim Perell Görüntü Yönetmeni: John De Borman Müzik: Dickon Hinchliffe Gösterim Tarihi : 23.Mart 2008 Süre: 1 saat 32 dk Editör Yorumu : Emma Thompson ve Dustin Hoffman olduğu için DVD sini aldım. İyi ki almışım. Bu iki oyuncu her koşulda, her rolde seyredilir. Film sadece ikisi üzerine kurulu. Hayatının başarısızlıklar üzerine kurulu olduğunu düşünen orta yaşlı bir erkek, işini kaybetmek üzere ve bu durumdan aşırı derecede üzgün. Bu arada yıllar önce ayrıldığı karısından olan kızı evlenmek üzere babasını Londra'ya çağırınca başrol oyuncumuz dahada çıkmaza giriyor. Kızı üvey babasının kendisini düğünde temsil etmesini istiyor. Hoffman'ın başarısız, yetersiz ve birazda alay edilerek bakılan bir adam rolünü canlandırğı filmde Londralı 40 lı yaşlarda ingiliz bayan Thomson ile karşılaşması ve 2 gü

Pittsburg Sırları izle The Mysteries of Pittsburgh

Tür:Dram, Komedi Yönetmen:Rawson Marshall Thurber Senaryo:Rawson Marshall Thurber, Michael Chabon Oyuncular : Jon Foster, Peter Sargaard, Sienna Miller, Mena Suvari, Nick Nolte Yapımcı:Rawson Marshall Thurber, Jason Ajax Mercer, Thor Benander, Michael London Görüntü Yönetmeni:Michael Barrett Müzik:Theodore Shapiro Filmin Gösterim Tarihi : 23.10.2008 Süre:1 saat 35 dk Konusu : Pulitzer ödüllü ünlü yazar Michael Chabon’ un aynı eserinden adını alan Mysteries Of Pittburgh Art Bechstein’ in belirsizlik ve şehvetle tanıştığı, aşk ve onun anlamının arayışı içinde olduğu, hüzün dolu, komik ve cezbedici hikayesini anlatıyor. Güzel oyuncu Sienna Miller ve Peter Sasgaard’ ın başrollerini paylaştığı ve dünya çapında rekor kıran “Dodgeball: A True Underdog Story”’ nin yönetmeni Rawson Marshall Thurber’ın katkılarıyla, “Mysteries Of Pittsburgh”izleyenleri etkiliyor. Komedi sevenler için ideal bir film. İzlemek için tıklayınız.

Öldüren Kadın izle Femme Fatale

Tür: Aksiyon Macera, Suç Yönetmen: Brian De Palma Oyuncular : Antonio Banderas , Rebecca Romijn, Eriq Ebouaney, Peter Coyote, Edouard Montoute Senaryo: Brian De Palma Yapımcı: Tarak Ben Ammar Görüntü Yönetmeni: Thierry Arbogast Gösterim Tarihi: 20 Eylül 2002 Müzik: Ryuichi Sakamoto Süre: 1 saat 54 dk Konusu : Laura Ash baştan çıkarıcı, öldürücü cazibeye sahip tam bir femme fatale’dır. Zorlu bir mücevher soygununun ardından, ekip arkadaşlarına kazık atarak kaçtığı Fransa’ya, 7 yıl sonra bambaşka bir kimlikle döner. Eski hayatını geride bıraktığını sanan Ash’in fotoğraflarını Nicolas Bardo adlı bir paparazzi çekerek kapak olmasına sebep olur. Gizli kimliği ortaya çıkan genç kadın, Bardo’yu da kullanarak içine düştüğü zor durumdan kurtulmaya çalışır. Ünlü yönetmen Brian De Palma’dan, yönetmenin eski dönem filmlerini hatırlatan zeka yüklü bir yapım. İzlemek için tıklayınız.

Çalıntı Gözler izle Stolen Eyes

Tür: Dram, Romantik, Tarih Yönetmen: Radoslav Spassov Senaryo: Neri Terzieva, Radoslav Spassov Oyuncular : Nejat İşler , Anani Yavashev, Atilla Yucer, Deyan Donkov, Djoko Rosic Yapımcı: Atilla Yucer, Aleksandar Stojanoski, Kerem Altug, Galina Toneva, Kiril Kirilov Görüntü Yönetmeni: Plamen Somov Süre: 1 saat 41 dk Gösterim Tarihi: 10 Şubat 2006 Özet : Film Bulgar yönetmen Radoslav Spassov’un başından geçen gerçek bir olayı konu alıyor. ‘Mustafa Hakkında Her Şey’in başarılı oyuncusu Nejat İşler, filmdeki performansıyla 27. Uluslararası Moskova Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Bulgar oyuncu Vesala Kazokova ile başrolü paylaşıyor. 1985 sonbaharında Todor Jivkov başkanlığındaki Bulgar hükümeti, ülkede yaşayan Türklerin isimlerini değiştirip asimilasyona uğratmayı amaçlayan ‘Diriliş Süreci’ adlı gizli bir operasyon başlatır. İsminin değiştirilmesine karşı çıkan Türk öğretmen Ayten, askerlerin müdahale ettiği bir eylem sırasında kaza sonucu kızını kaybeder. Kaz

Kara Göl 2 izle Lake Placid 2

Tür : Korku Yönetmen : David Flores Senaryo : Howie Miller, Todd Hurvitz Oyuncular : Cloris Leachman, John Schneider, Alicia Ziegler, Andrea Enright, Chad Collins Yapımcı: Phillip J. Roth, Jeffery Beach Görüntü Yönetmeni: Lorenzo Senatore Müzik : Nathan Furst Gösterim : 12 Şubat 2007 Süre : 1 saat 24 dk Özet : Bir komedi, korku klasiği olan Kara Göl'ün devamı olan KARA GÖL 2'de Şerif, kendi bölgelerinde avlanan garip ve devasal timsahı bulmak için New York'tan gelen taşılbilimciyle iş birliği yapar. Şerif ve taşılbilimci araştırmaya başladıktan kısa bir süre sonra tahmin ettikleri gibi gölde 1 değil tam 3 adet timsah olduğunu anlarlar. Katliam başlamak üzeredir. Onları gördükten sonra Kara Göl'ün sularında yüzmek eskisi kadar kolay olmayacak. BU FİLM SİZİ HEM GÜLDÜRECEK HEM DE YERİNİZDEN OYNATACAK... İzlemek için tıklayınız.

2009 Eurovizyon sonuçları 17 Mayıs Hadise

17 Mayıs Gecesi Rusyada yapılan Eurovizyon yarışmasının sonuçları az önce belli oldu. Sonuçlar şöyle 1. Norveç 2. İzlanda 3. Azerbaycan 4. Türkiye Türkiye olarak büyük hüsrana uğradık bütün ülke tarafından büyük umut beklenen Hadise ile 4.ü olabildik oysa ki Hadise'nin yaşadığı Belçika'nın finale kalmaması üzerine Fransa ve Belçika'dan büyük oy beklentimiz karşılığını vuldu Belçika ve Azerbaycan'dan 12 puan geldi ama birinciliğe yetmedi. Yapılan sms oylarında Türkiye'den yollanan smslerin büyük bir kısmı Azerbaycan'a gitmiş . Eurovizyonda hadisenin performansını izlmek isteyenler aşağıdan play tuşuna basarak izleyebilirler. Bu senede yine hüsran yaşadık yine olmadı. Sertap Erenerden sonra bir daha birincilik yüzü göremedik. Her ne olursa olsun Hadise'nin şarkısı muhteşemdi ulusça hakkımızı yediler edabiyatı yapmıyacağım ama takdir sizin. Yorumlarınızı bekliyorum . Hadise, "Herkes benden birincilik isterken, ben hep ilk beşe girmeyi dü

Pardon! Seni Seviyorum izle Scusa Ma Ti Chiamo Amore

Tür : Romantik Yönetmen : Federico Moccia Senaryo : Luca Infascelli, Federico Moccia Oyuncular : Raoul Bova, Michela Quattrociocche, Cecilia Dazzi, Cristiano Lucarelli, Francesca Antonelli Yapımcı: Rita Rusic, Vittorio Cecchi Gori Görüntü Yönetmeni: Marcello Montarsi Gösterim Tarihi: 26 Eylül 2008 Süre: 1 saat 50 dk Konusu: Gerçek aşk, hiç beklemediği bir anda, ciddi, yakışıklı ve başarılı biri olan Alex'in hayatına giriverir. Kırkına yaklaştığı sırada, sabah işine giderken bir kavşakta, motosikletli Niki'ye çarpar. Bu karşılaşma, Alex'in oturmuş ve düzenli hayatını altüst eder. Niki, on yedi yaşının verdiği bütün masum neşesi ve şaşırtıcı bilgeliğiyle hayatına girer. Yıllardır birlikte yaşadığı kadının arkasında bıraktığı köhnemiş bütün kalıpları, yerleşik fikirleri ve kasvetli alışkanlıkları, hatta hüznü siler atar.Ama keşfetmek kabul etmek anlamına gelmemektedir. En azından Alex için. Aşklarındaki ve sevişmelerindeki şefkat ve güvene rağmen, ileride mutlu olacakları aç

Tabu izle ToweLhead

Tür : Dram Yönetmen : Alan Ball Senaryo : Alan Ball, Alicia Erian Oyuncular : Aaron Eckhart, Maria Bello, Toni Collette, Chris Messina, Matt Letscher Görüntü Yönetmeni: Newton Thomas Sigel Müzik: Thomas Newman Gösterim Tarihi: 03 Temmuz 2009 Süre: 2 saat 4 dk Konusu : Ortadoğu kökenli, ancak müslüman olmayan bir baba ve kızının Amerika’nın banliyölerinden birisinde var olma çabasını anlatan film; cinsel uyanış, ırkçılık ve iki yüzlü ahlâk değerleri üzerine yapılmış, keyifli bir zihin jimnastiği.Festival filmidir,güzeldir, severim böyle şeyleri dedim.ama pek parlak bi film olduğu söylenemez.farklı cinsellik öğeleri barındıran film ,çoğu kişinin ilgisini çekmeyecek türden İzlemek için tıklayınız.

Fashion izle

Tür : Dram, Romantik Yönetmen: Madhur Bhandarkar Senaryo: Madhur Bhandarkar Oyuncular : Priyanka Chopra, Arbaaz Khan, Kangana Ranaut, Arjan Bajwa, Kiran Juneja Yapımcı: Ronnie Screwvala Görüntü Yönetmeni: Mahesh Limaye Müzik: Suleman Merchant, Salim Merchant Gösterim Tarihi : 23 Mayıs 2008 Süre: 2 saat 47 dk. Konusu : Filmi izlemediğimden dolayı konusu hakkında bir bilgilendirme yapamayacağım izleyen akadaşlar konusu hakkında yorum yazabilirler. Filmler yüklenene kadar aşağıda bulunan sohbet penceresinden sitedeki diğer izleyicilerimizle sohbet edebilirsiniz. İzlemek için tıklayınız.

Pislik ve Bilgelik izle Filth and Wisdom

Tür : Komedi Yönetmen : Madonna Oyuncular : Richard Edward Grant, Stephen Graham, Ade Phils, Eugene Hutz, Olegar Fedoro Senaryo : Madonna, Dan Cadan Yapımcı: Madonna, Nicola Doring Görüntü Yönetmeni: Tim Maurice-Jones Gösterim Tarihi : 17 Ekim 2008 Süre : 1 saat 21 dk Editör Yorumu : Çingene, hintli,afrikalı, rus ve türk zeyitini Filmde giriş ve sonuç bölümüne rastlayamadım sadece gelişmeden ibaret hayattan bir kesit gibi. Hayattın farklı yönlerini inceleyip içine birazda felsefe eklerseniz anca bu kadar güzel bir şey çıkardı. Tekrar izlemeyi düşünüyorum açıkcası tadı damağımda kaldı. galası 13 şubat 2008'de 58. berlin film festivali'nde yapılmış madonna filmi. kısa film olarak yola çıkılmışken madonna'nın böyle bir hikayeyi kısa filme sığdıramayacağı düşüncesi üzerine 81 dakikaya uzatılmış filmdir ayrıca. İzlemek için tıklayınız.

Dark Reel izle

Tür : Gerilim, Korku Yönetmen : Josh Eisenstadt Senaryo : Aaron Pope Oyuncular : Edward Furlong, Alexandra Holden, Lance Henriksen, Tracey Walter,Tiffany Shepis, Tony Todd, Mercedes Mcnab, Matt Bushell, Kate Orsini,Rena Riffel, Kevin Ryder, Rick Baker, Jeffrey Vincent Parise, EmmanuelXuereb, Jake Grace Yapımcı: David Forline Görüntü Yönetmeni: Charles Rose Gösterim : 23.05.2008 Süre: 1 saat 48 dk Konusu : Öldür, esrar ve kargaşa B filmi olarak, yeller, Adam valsı, galibiyetler, bir film yer verme çığlık kraliçesinde rolde yürür, Cassie mavisi Muslin Shepis . Onun şansını düşünmek, onun, bir katille kaosa gevşekçe adım attığı daha iyi için değiştirmişti, ve üretim kasasında hiç kimse değil. Adem rolü, bir aktrisin cinayetiyle daha büyük olur, stüdyo şefinin Henrikseni alçak-bütçe heyecanlı hikayesi, yeni ilgiyle büyük olur. Herkes, bir şüphelidir. Katil, kimdir? Onlar, bunu niye yapıyor? Ve kim, sonrakidir ? İzlemek için tıklayınız.

Tinto Brass filmleri izle indir Online Erotik Film izle

Tinto italyan erotik sinema filmlerine dünya çapında ün yapmasına en büyük katkı sağlayan yönetmenin filmlerine mototaksi.com ekibi olarak film arşivinini sizlerle paylaşacağız. Ünlü yönetmenin biografisi : Günümüz İtalyan sinemasının en popüler yönetmenlerinden olan Tinto Brass 26 Mart 1933'te Venedik'te doğdu. Hukuk öğrenimi gördü . Okulu bitirince Paris'e göç etti. Sinemayla yakından ilgileniyordu. Dünyanın en geniş kapsamlı, en saygın sinemateklerinden biri olan Cinemateque Française'de arşivci olarak çalıştı. 45 yaşındayken çırılçıplak soyunan Stefania Sandrelli'nin hem iyi bir oyuncu , hem hâlâ güzel olduğunu gözler önüne seren La chiave (Anahtar) filmini çekti. Bu filmden sonra Sinyor Popo ünvanını aldı. Tutucular, dinciler tarafından dinsiz bir anarşist olarak tanımlanan Tinto Brass'ın yaşı çoktan kemale erdi ama bildiği, benimsediği yoldan şaşmıyor yine de. Cinselliğin tutkuyla altını çizdiği filmler yapmayı sürdürüyor. Üstad kendisine "erotizmin

The King Kral izle

Tür : Dram Yönetmen : James Marsh Oyuncular: Gael Garcia Bernal, William Hurt, Laura Harring, Pell James, Paul Dano Senaryo : Milo Addica Görüntü Yönetmeni : Eigil Bryld Müzik : Max Avery Lichtenstein Gösterim : 2005 Süre : 112 dk Konusu : Deniz Kuvvetleri’nden terhis olan Elvis (Gael Garcia Bernal) hiç görmediği babasını bulmaya küçük bir kasabaya gelir. Babası David Sandow (William Hurt) geçmişine sünger çekmiş, kendini dine vermiş ve bu küçük kasabanın çok sevilen rahibi olmuştur. Karısı ve yetişkin iki çocuğuyla sakin bir hayat sürmektedir. Oğlu Paul (Paul Dano) üniversiteye yazılmıştır. Kızı Malerie (Pell James) okulu, evi ve kilise arasında sıradan bir hayat sürmektedir. David’in bu yeni hayatında “bir gençlik hatası” olarak gördüğü Elvis’e yer yoktur. Ama Elvis, kapalı kapıları bir şekilde açmayı başaracaktır. Şiddet yoluyla bile olsa. Filmin güçlü kadrosunda anne rolünde 1985′te Amerika’nın ilk Latin kökenli güzeli seçilen, David Lynch filmi Mulholland Dr.’de dikkatleri çektik

El Aura izle

Tür: Dram, Gerilim Yönetmen: Fabián Bielinsky Senaryo: Fabián Bielinsky Oyuncular : Pablo Cedron, Alejandro Awada, Polores Fonzi, Jorge D Elia, Manuel Rodal Yapımcı: Gerardo Herrero, Pablo Bossi, Mariela Besuievski, Samuel Hadida Görüntü Yönetmeni: Checco Varese Müzik: Lucio Godoy Süre: 2 saat 14 dk Gösterim Tarihi: 01 Nisan 2006 Özet : Espinoza, utangaç ve insanların çıkarcılığından dem vuran bir tahnitçidir. Yıllardır sürekli olarak tek bir şeyin hayalini kurmuştur: kusursuz bir düzende işleyen ve geride hiçbir ipucunun kalmadığı bir soygun. Bu hayalini kendisine takıntı haline getiren Espinoza, polislerin iyi bir soygunun kanıtlarını bulamayacak kadar aptal, soyguncuların da nasıl iyi bir soygun yapabileceklerini bilemeyecek kadar beceriksiz olduklarını düşünmektedir. Bir gün, sürekli hayalini kurduğu o mükemmel 'suç'un fırsatını, hiç beklemediği bir şekilde yakalar. Artık kusursuz bir kurguda işleyebileceği suç, çok yakınında onu beklemektedir. İzlemek için tıklayınız.

Devlet Oyunları izle State of Play

Tür: Aksiyon , Gerilim, Politik, Yönetmen: Kevin Macdonald Senaryo : Tony Gilroy, Matthew Michael Carnahan Yapımcı : Ellen Bronfman, Tim Bevan Oyuncular : Russell Crowe, Ben Affleck,Rachel McAdams, Helen Mirren, Jason Bateman, Görüntü Yönetmeni: Rodrigo Prieto Müzik: Alex Heffes Gösterim Tarihi: 17 Nisan 2009 Süre: 2 saat 12 dk Konusu : Amerikan Kongresi’nin yakışıklı, soğukkanlı ve temkinli üyesi Stephen Collins (Ben Affleck), bağlı olduğu siyasi partinin geleceğini temsil eder. Savunma harcamalarını denetleyen komitenin başkanlığı gibi onurlu bir görevi vardır. Yaklaşan başkanlık seçimleri için partisinde tüm gözler onun üzerine çevrilmiştir. Onun araştırma asistanının ve metresinin vahşice öldürülmesi üzerine o güne kadar derinlerde bir yerde gömülü duran sırlar birer birer ortaya çıkmaya başlar. Araştırmacı gazeteci McCaffrey’nin bu olaya ilgi duymasının iki sebebi vardır. Birincisi Collins onun eski arkadaşıdır, ikinci sebebi ise acımasız editörü Cameron’dan (Oscar ödüllü Hel

Yeniden Başlamak izle Everything's Gone Green

Tür: Komedi Yönetmen: Paul Fox Senaryo: Douglas Coupland Oyuncular : Paulo Costanzo, Aidan Devine, Steph Song Yapımcı: Elizabeth Yake, Chris Nanos, Henrik Meyer Görüntü Yönetmeni: David Frazee Gösterim : 2006 Süre: 1 saat 35 dk Editör yorumu : Türkçe Dublaj film sevenler için komedi filmi olarak çekilmiş bir fakat bana sorarsanız. Tek kelimeyle berbat.komediyle alakası yok.hatta komediden çok uzak bir film tavsiye etmiyorum İzlemek için tıklayınız.

Boksun Kraliçesi izle Against The Ropes

Tür: Biyografi, Dram, Komedi Yönetmen : Charles S. Dutton Senaryo : Cheryl Edwards , Jackie Kallen Oyuncular : Meg Ryan , Tony Shalhoub, Kerry Washington, Omar Epps, Charles S. Dutton Yapımcı: David Madden, Robert W. Cort Görüntü Yönetmeni: Jack N. Green Müzik: Michael Kamen Gösterim yılı : 20.09.2004 Süre: 1 saat 41 dk Özet : Sıradan box filmlerindeki gibi gelişmiş. ancak Meg Ryan biraz filmde farklı hava estirince, filmden keyif almanızı mümkün kılıyor. muhteşem bir finalde sunan filmi en çekici kılan ise gerçek hayattan esinlenmiş olması. Jackie erkeklerin egemen olduğu boks dünyasına adım atar ve bir menajer olarak önemli boksörlerin gelişmesinde etkili olur. Müzik muhabiri olarak başladığı kariyeri boyunca talk showlar ile tv yıldızı olmuş ve bir glam rock grubuna üye olmuştur. Fakat en çok dünya şampiyonlarının arkasındaki kadın olarak bilinir. İzlemek için tıklayınız.

Ginostra seyret

Tür : Dram, Polisiye Yönetmen : Manuel Pradal Senaryo : Manuel Pradal Oyuncular : Asia Argento, Andie MacDowell, Harry Dean Stanton, Francesca Neri, Stefano Dionisi Görüntü Yönetmeni: Maurizio Calvesi Müzik: Carlo Crivelli Gösterim yılı :2002 Süre: 2 saat 15 dk Konusu : Polisiye film sevenlerin baş ucu filmi haline gelen Ginostra bir Fbı ajanın işenen cinayetleri çözmek amacıyla Ginostra adasına gitmesiyle birlikte büyük serüven başlar. Fbı ajanının başından geçen olayları anlatan Ginostra bu haftanın nojtalji filmi kusağında İzlemek için tıklayınız.

Navaronun Topları izle The Guns of Navarone

Tür: Dram, Macera Yönetmen: J. Lee Thompson Senaryo: Carl Foreman ,Alistair Maclean Oyuncular : Anthony Quinn , Richard Harris, Gregory Peck, Irene Papas, David Niven Görüntü Yönetmeni: Oswald Morris Müzik: Dimitri Tiomkin Gösterim Yılı : 1961 Süre: 2 saat Konusu: 2. Dünya savaşında bir komando takımı, Ege adalarından birine bombaları imha etmek üzere gönderiliyor. Alman birlikleri burada bir kanalın kontrolünü elinde tutmaktadır. Komandoların amacı, topları imha edip İngilizlerin bölgeye girmesini sağlamaktır. Alistair Maclean'in romanından uyarlanan film, tüm zamanların en başarılı savaş filmlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bunda senaryo kadar, parlak oyuncu kadrosunun da etkisi var. Ayrıca göz alıcı efektleriyle Oscar ödülü kazandığını da belirtmek gerek. İzlemek için tıklayınız.

Vali izle Vali Filmini online internetten izle 2009

Tür : Aksiyon , Dram Yönetmen : Çağatay Tosun Senaryo : Çağatay Tosun, Batur Emin Akyel Oyuncular : Uğur Polat, Erdal Beşikçioğlu, İsmail Hacıoğlu, Hakan Boyav, Şebnem Dönmez, Ayşegül Ünsal, Şemsi İnkaya , Gökhan Soylu, Özgür Çevik Gösterim Tarihi : 9 Ocak 2009 Yapımcı : Ata Türkoğlu Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün Müzik : Nail Yurtsever Konu : Film, merhum Recep Yazıcıoğlu ’nun yaşamından ekranlara uyarlanan ve rating rekorları kıran Köprü dizisinin ardından, Süper Valinin yaşamından yola çıkarak Türkiye’de yaşanan sorunlar ve ardındaki gizli odakları Beyazperde’ye yansıtacak Vali Faruk Yazıcı'nın en son görev yeri Denizli merkezli olacak filmin ana eksenine ise yine bir dünya ve Türkiye meselesi olan enerji konusu oturuyor.Bilindiği gibi Yeniçağ dünyasında gizli ve açık bir biçimde sergilenen politik oyunlar-komplolar ve uluslararası ilişkilerin çıkar noktasında enerji meselesi bulunuyor. Filmde, özellikle bu konuda Türkiye'nin ve Türk insanının içine çekilmeye ç

Kurtlar Vadisi pusu 14 Mayıs Tekrarı

Kurtlar Vadisi Pusu 59. Bölüümü 14 mayıs gecesi nefesleri kesti. Geçen bölümde polatın Cavit'i öldürmesinin ardından İskender Büyük zor bir durumu soktu çatlak sesler çıkmaya başladı öyle Cavit'in kardesi Cevat diziye çok hızlı bir giriş yaparak İskender'e meydan okudu. 59. Bölümde duygu dolu anlarada sahne oldu Cevat abisinin öldürülmesi üzerine Muro'nun kaldığı evi basması üzerine Yıldırım'ı ele geçirdi ve benzin dökerek yaktı. Zavallı yıldırım başkanım başkanım diye feryatlar içinde yanarak öldü. Senaristlere sormak lazım ne istediniz Yıldırım'dan ne gerek vardı. Çok üzüldük doğrusu bir Yıldırım daha gelmez bu diziye İzlemek için tıklayınız.

Crossing Over izle

Tür : Dram Yönetmen: Wayne Kramer Senaryo: Wayne Kramer Oyuncular : Sean Penn, Harrison Ford , Jim Sturgess, Ray Liotta, Ashley Judd Yapımcı: Wayne Kramer, Frank Marshall, Gregg Taylor, Michael Beugg, Bob Weinstein, Harvey Weinstein Görüntü Yönetmeni: Jim Whitaker Müzik: John Murphy Süre : 140 dk. Gösterim Tarihi: 17 Temmuz 2009 Konusu :Crossing Over, farklı farklı ülkelerden gelme göçmenlerin Los Angeles’ta yasal bir statü kazanmalarını amaçlayan bir planlamayı anlatıyor.Film; sınırlar, yeşil kart alma süreci, dosyada sahtecilik, göçmenleri için olan barınaklar, yerleştirme, terörizm ve kültür çatışması gibi önemli konuları da içeriyor. Running Scared yazarı ve yönetmeni, ayrıca Mindhunters filminin yazarı olan Wayne Kramer, 1996 yılında yazdığı aynı adlı kısa filmini uzun metraja aktarmış. Kadrosunda çok önemli oyuncular içeren Crossing Over, sosyal içerikli sıkı bir drama hissi uyandırıyor. İzlemek için tıklayınız.