Ana içeriğe atla

Süper Savcı Murat Gök'e Destek Verelim

Cumhuriyet Savcısı Murat Gök'e Destek verelim

İzmir'de göreve geldiğinden bu yana 2500 kişinin cezaevine gitmesine sepep olan süper Savcı Murat Gök dün görevden alındı.

Görevde bulunduğu dönemde çetelere savaş açan bir çok oluşumu yok eden süper savcı Akp'li ve Chp'li belediye başkanlarının yaptığı bir çok yolsuzluğu gün yüzüne çıkarmıştır.

Yargının bağımsızlığından bahsedilen ülkemizde ise nasıl başarılı devlet evlatlarının engellediğinin en son örnedeği olmuştur. Görevden alınmasını tek bir cümle ile özetleyen Murat Gök "birilerinin tekerine çomak sokmuşum" açıklamasında bulundu. Geçen hafta ise büyük bir trafik kazası atlatmıştı. Otabanda aracı ile ilerlerken başka bir aracın arkadan çarpması üzerine büyük tehlike atlatan savcı. Türk milleti olarak destek vermek zorundayız. Savcının yaptığı operasyonların bazıları şöyledir.


GÖK, ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNE YÖNELİK ÇOK SAYIDA OPERASYONUN BAŞLATILMASI TALİMATINI VERMİŞTİ

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla görev değişikliği yapılan Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Murat Gök, İzmir'de ve Ege Bölgesinde organize suç örgütlerine yönelik çok sayıda operasyonu başlatmıştı.

Kaynaklar Belediyesindeki kimi ihaleler ve işlemlerde yolsuzluk yapıldığı yönündeki ihbar üzerine, Gök'ün talimatı üzerine İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 6 aylık teknik izleme ve delillendirmenin ardından operasyon düzenlenmiş, Kaynaklar Belediye Başkanı Mustafa Karagülmez, Buca İlçe Jandarma Komutanı Musa Sarıkaya, belediye çalışanlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Aramalarda, ihale dosyaları, encümen kararları ve imar planlarının da aralarında bulunduğu binlerce sayfalık evrak ve bilgisayar dokümanına el konularak inceleme başlatılmış, zanlıların, ''suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak, ihaleye fesat karıştırmak, irtikap, zimmet, rüşvet, orman kanununa muhalefet, resmi belgeyi bozmak, tehdit, hakaret'' iddialarıyla suçlandıkları bildirilmişti. Belediye Başkanı Karagülmez'in de aralarında bulunduğu 19 kişi tutuklanmıştı.

GÜZELBAHÇE BELEDİYESİNDEKİ OPERASYON


Ocak ayında düzenlenen ve Gök'ün talimatıyla başlatılan operasyonda, Güzelbahçe Belediye Başkanı Ertan Avkıran, Değirmendere Belediye Başkanı Necati Şemsettin Eren, bazı meclis ve encümen üyeleriyle belediye çalışanlarının da aralarında bulunduğu 74 kişi gözaltına alınmıştı.

''İhaleye fesat karıştırmak, imar kanuna muhalefet, rüşvet alıp vermek, görevi kötüye kullanmak, görevi ihmal etmek, irtikap, devleti zarara uğratmak'' iddialarıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan, aralarında Güzelbahçe Belediye Başkanı Avkıran ile Değirmendere Belde Belediye Başkanı Eren'in de bulunduğu 39 kişi tutuklanmıştı. Necati Şemsettin Eren ile 4 sanık, 26 Şubatta tahliye edilmişti.

YENGEÇ OPERASYONU


Tefecilik ve organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yargılanan V.O.Ç'nin serbest bırakılmasının ardından başlatılan ''Yengeç'' adlı operasyonda, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı A.K. ile 8 avukatın da aralarında bulunduğu 16 kişi gözaltına alınmıştı. Rüşvet karşılığı V.O.Ç'nin serbest bırakılmasını sağladıkları ve aracılık ettikleri iddiasıyla yakalanan zanlılardan, mahkeme başkanıyla birlikte 7 kişi tutuklanmıştı. İlk operasyonun ardından, aynı konuyla bağlantılı olarak, özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Murat Gök'ün talimatıyla başlatılan ''Yengeç-2'' adlı operasyonda, önceki operasyonda ''rüşvet''suçlamasıyla tutuklanan mahkeme başkanı A.K'nin kardeşi galerici H.K, İzmir Sanayi ve Ticaret İl eski müdürü, 14 avukat ve bir emniyet amiri gözaltına alınmıştı.

Gök, hazırladığı iddianamede, aralarında emekli hakim E.Y'nin bulunduğu 40 sanığın, ''Rüşvet'', ''İrtikap'', ''Nitelikli dolandırıcılık'', ''Yargı görevini etkileme'' gibi suçlardan 19 ile 119 yıl arasında değişen hapis cezasıyla cezalandırılmalarını istemişti.

ALAÇATI BELEDİYESİNDEKİ OPERASYON


Murat Gök 'ün talimatıyla İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, Alaçatı Belediyesinde ''Fare Kapanı'' adıyla operasyon başlatmış, Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, başkan yardımcıları T.İ, M.İ, meclis üyeleri A.Ö, N.G, M.L, Z.K, Celal Bayar Üniversitesinde görevli Prof. Dr. C.K, bir bankanın Çeşme Şube Müdürü, Belediyespor Kulübü Başkanı, müteahhitler ile belediyenin fen işleri, imar, yazı işleri, halkla ilişkiler, emlak, gelirler müdürlüğü birimlerinde görevli bazı bürokratlar, memurlar ve işçilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Belediyedeki ihale, hak ediş, imar planı dosyaları ile meclis kararlarına inceleme yapılmak üzere el konulurken, operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 6'sı ruhsatsız 12 tabanca, 5 av tüfeği, tarihi değeri olan 15 sikke ele geçirilmişti.

Bir süre tutuklu kalan Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

ANAFOR OPERASYONU

İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce silahlı çete kurma suçundan cezaevine giren Ahmet Tekin Baykal liderliğindeki grubun yeniden suç örgütü oluşumuna giderek yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu iddiaları üzerine, 1,5 yıl süren takibin ardından Temmuz 2008'de, İzmir, İstanbul, Ankara, Aydın, Kuşadası, Muğla, Balıkesir, Samsun, Mersin, Kayseri, Zonguldak ve Antalya'da operasyon düzenlemişti.

''Anafor'' adı verilen operasyonda, Ahmet Tekin Baykal ile emekli albay, emekli askeri savcı, emekli 2 uzman çavuş, Danıştaydaki hakimlik görevinden istifa etmiş avukat, iş adamlarıyla İzmir'de daha önce Asayiş Şube Müdür Vekilliği yapan emekli polis müdürü H.E'nin de aralarında bulunduğu 58 kişi yakalanmış, 21 tabanca, 11 pompalı tüfek, bunlara ait çok sayıda mühimmat ve 1 çelik yelek ele geçirilmişti.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan önce 8'i tutuklanmış, savcının serbest bırakılmalara itirazı üzerine 11 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. ''Anafor'' operasyonuna bağlantılı olarak gerçekleştirilen kumarhanelere yönelik ikinci operasyonda ise 6'sı polis 11 kişi gözaltına alınmıştı.

KUMSAL OPERASYONU


Özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Murat Gök'ün talimatıyla Çeşme'de ''beach club'' ve plaj ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiasıyla ''Kumsal'' adı altında operasyon başlatılmış, gözaltına alınan çok sayıda kişiden 25'i tutuklanmıştı.

Bu operasyonların yanı sıra Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'un gözaltına alındığı ve bir süre tutuklu kaldığı operasyonun başlatılması talimatını da Murat Gök vermişti.

GEÇEN HAFTA GEÇİRTDİĞİ TRAFİK KAZASI

İzmir'de, kamuoyunun yaptığı operasyonlarla tanıdığı Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Murat Gök, içinde bulunduğu otomobile arkadan başka bir aracın çarptığı kazada yaralandı. Kazada, Gök´ün, koruma polisi Bülent Tavan ile arkadaki araçta bulunan bir kişi de yaralandı.

Kaza cuma günü saat 14.30 sıralarında, Çeşme-İzmir Otoyolu´nun Narlıdere İlçesi yakınlarında meydana geldi. Urla´dan İzmir´e gelen Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Murat Gök´ün içinde bulunduğu, polis memuru Ahmet Sarıçiçek´in yönetimindeki 35 UV 687 plakalı otomobile, Çeşme-İzmir Otoyolu´nun Narlıdere bölümünde, bir gıda firmasına ait olan, Nuri Kavur yönetimindeki 35 UES 51 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Gök´ün bulunduğu otomobil yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada Savcı Gök, koruması olan polis memuru Bülent Tavan ve arkadan çarpan otomobilde bulunan Ebru Tulumer yaralandı. Yaralılardan Savcı Gök ile polis memuru Tavan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi´ne, Tulumer de İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Nuri Kavur ise gözaltına alındı.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
bu memlekette senin gibi dürüst insanlara görev yaptırmazlar sayın savcım.ya o çarkın içinde olacaksın yada böyle görevi bıraktıracaklar.
Adsız dedi ki…
yok yok öyle degil sen eger adaletsen adil olacaksın gelen partinin adaleti olmucaksın.kamuoyu baskılarına dayanamayıp göstermelikte olsa akparti belediye baskanınada aynı muameleyi yapınca parti savcısı oldugunuz için o parti sizi ihrac etti hepsi bu.simdi tüm savcı ve hakimlere sesleniyorum adalet olun
ramazan dedi ki…
bir görevi başı dik şerefle bırakmak, şerefzizlikle bırakmak,yeğdir.
Adsız dedi ki…
Akp kendine karşıt olan herkezi yargıyı kullanarak cezaevine tıkmıştır.

Örnek mi istiyorsunuz ?

Emekli Generaller

Sendika Başkanları

Gazeteciler

Sedat Peker

Alaattin Çakıcı

Ergenekon diye saçma sapan gerçekler den uzak bir dava açarak Akp'nin intikam maşasına dönüsen yargımızı kınıyorum.

Türkiye'de asla temiz eller diye bir olay olmaz

Yüce milletiminizin güvencisi ulu ordumuz olmasa bu vatan çoktan bölünmüştü. Askerleri tahrik ederek bu işin sonu ne olacak
Adsız dedi ki…
Sayın savcım. Akaryakıt kaçaçılarının otomobilinde ne işin vardı?

Neden Bir davada tutuklattığın 25 kişiden 20 si daha ilk duruşmada tahliye oldu.

Sen bu işi bırak. Yeteneğin yok...
Adsız dedi ki…
22.07 de yazan arkadaş iddalarını kanıtlamaya devam ediyorum.

Süper Vali Ercan Yazıcıoğlu'nada ne iftiralar atmıştılar malesef trafik kazası ile kaybettik

Adnan Kahveci milletveli karanlıkların üzerine korkmadan giden vatan evladı trafik kazası ile kaybettik.

Uğur Mumcu gerçek bir gazeteci gerçekleri tarafsızca yazan

Şimdi arkadaşın devletin savcısını hayelsizce iftira atmaya utanmıyormusun senin gibiler bu ülkede devamlı olacaktır ona buna çamur atan.

Geçen gece show tv de siyaset meydanı vardı Ali Kırca Boğaziçi üniversitesinden obamanın Türkiye gelisi ile ilgili program yapıyordu. Milliyet ve Hürrriyet Gazetesi yazarları ve eski dışışleri bakanı vardı. Öğrencilerden gelen soruların düzeyi inanın ilkokul çocukları seviyesindeydi yalan yanlış kulakla duyma saçma sapan laflar ettiler.

Habertürk yazarı Profösör ismini hatırlayamıyorum en sonunda patladı adamcağız bu nasıl gençliktir diye isyan etti.

Sizin bu ülkenin gerçeklerinden haberiniz yok magazin programlarına gömülmüş kalmışsınızz

Yazık bu vatana bu ülke 30 kupona alınmadı Türk gençliğinden utanç duyuyorum.

Vatansever
Adsız dedi ki…
ergenekon davasını sonuna kadar destekliyorum bu işin sonuna gidilmesi lazım bazı arkadaşlar yorum yazmış türkiyede temiz eller diye bir olay olmaz demiş türkiyede olmaz diye birşey yok sedat peker i savunuyor o adam çok iyi birimi mafya babasını savunan adamın ergenekonu da savunması hiç mi hiç şaşırtıcı degil dogrusu
Adsız dedi ki…
1-İzmir Barosu avukatlarından Ahmet Salih Gürsoy, soruşturma savcılığından alınarak duruşma savcısı yapılan Cumhuriyet Savcısı Murat Gök'ün makam otomobili olarak kullandığı 35 UV 687 plakalı aracın akaryakıt kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla yargılanan kişilere ait olduğunu öne sürdü. Avukat Gürsoy, Savcı Gök hakkında soruşturma açılması için İzmir Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

2-Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İzmir Savcısı Murat Gök'ün Açıklamalarına İlişkin, "Suç ve Suçluyla Mücadele Etmek Bir Tek Şahsa İndirgenemez. Ahmet Gider Mehmet Gelir, Ama Bu Mücadele Durmaz. 'Bunu Sadece Ben Yaparım, Başkası Yapamaz' Anlayışı Bizim Yargı Sistemimizde Kabul Edilemez Bir Davranıştır" Dedi.

YORUM SİZİN....
Adsız dedi ki…
Yorum sizin demişsin arkadaşımm

Keşke bu alıntı yaptığın yerin ve bu iddaların kaynağınıda açıklasaydınn.
Adsız dedi ki…
sayın murat gök savcımıza allahtan herşeyin hayırlısını dilerim izmirde okadar yolsuzluklar vardırkii bizlerin bilmediği inşallah kahbe insanlar murat beyin başını yakmazlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkçe Porno Film izle Turkey Porno Türk Erotik film

Türkçe erotik film ve porno film müptelaları değerli izleyicelerimiz bana sorar iseniz eski erotik filmleri o yıllarda çekilen filmler baktığınız zaman bayanlar hep kalın belli ve filmlerin konularıda absük geliyor Sizlerden gelen yüzlerce maili gözardı edemedim ve sizlerin isteği doğrultusunda en beğenilen eski ve yeni türk erotik ve türk pornolarını elimden geldiğince yayınlıyorum Değerli izleyiciler filmleri izledikten sonra saygı ve küfür etmeden yorumlarını yazarsanız bizleri mutlu edersiniz . Filmleri ekliyorum ama filmlerin izlendiğini siz değerli izleyenlerimiz yorumları bizleri çok mutlu ediyor. Eski Türk Porno filmlerinin isimleride çok komik bunlardan bazıları Muz Severmisin, Boyacı, Tornavida Kazım, Matkap Kemal , Çıldırtan Arzu, Hasan Ceza Sahasında filmlerin isimlerindeki yaratıcılığı görüyormusunuz. Türk yönetmenlerden daha kaliteli filmler bekliyoruz. Arkadaşlar bir kez daha tekrar etmek istiyorum küfür ve hakaret içeren yorumlar yazmıyalım lütfen yazan kişilerin ip n

Kizlar sinifi online izle kizlar sinifi gizli cekim :)

Kızlar Sınıfı Haydi arkadaşlar lise yıllarına geri dönüyoruz. Zil çalıyor haydi herkez sınıfı kızlar sizde . Bu film gerçek olsa keşke diyeceğiniz eskiden show tv merakla beklenen kırmızı noktalı filmleri mototaksi.com olarak tekrar bulup yayınlıyoruz. Arkadaşlar bu filmi izleyip lütfen sohbet penceresinden düzeyli sohbet eden insanlara ahlaksız tekliflerde ve hakaretlerde bulunmayalım lütfen Türk gencine yakışmayan hareketler yapmayalım bütün dünya bizi sapık olarak tanıyor bu imajı değiştirelim. Unutmayın zorla hiç bir şey olmaz . Herkeze iyi seyirler bir daha sölüyorum rahat durun filmi izleyip sağa sola saldırmayın arkadaşlar... Not : Megaoploud filmleri izlemek için play tuşuna basınız otomatik olarak reklam penceresi açılacaktır. Reklam megauploud sitesinin reklamıdır. Reklamı kapatınız ve film yüklendikten sonra başlayacaktır. Sorun yaşarsanız sağ tarafta bulunan canlı destek bölümünden yardım isteyiniz.Aşağıda bulunan yorum yap linkinden filmi izledikten sonra film hakkında ki

Seksi hemşire full erotik seks porno filmleri izle

Seksi hemşire full erotik seks porno filmleri izle